Friday, October 2, 2009

Miniskirt and butterflies

Haastan Sinut haastekuvana oli nainen ruudullisessa pitkassa hameessa. Olen itse enemman minihame tyyppi, joten vaihdoin hameen ja laitoin viela pitsi legginsit jalkaan. Se ei nyt talla kertaa riittanyt, koska halusin treenata mun kyna-hiirta, vai miksi sita nyt nimittais. Ma olen aivan innoissani uudesta tyokalusta, koska sen avulla voin yhdistaa kollaasiin myos piirustusta ja pastellimaalausta. Harrastin vuosikausia elavanmallin piirustusta. Piirustus onkin ollut mulle kaikken tarkein tyoskentelytapa ennen digiaikakautta.

***
Haastan Sinut Challenge for this week is that lady in long plaid skirt. I like my self more miniskirts, so I changed her skirt, but that was not enough. I wanted to practice more my pen tablet. I'm so excited about it, I can combine drawing and pastel to my creations. I used to draw a lot before I got hooked with digital working.post signature

7 comments:

SuviAnniina said...

Tosi makee kuva!!! Piirtokynä/levy on kyllä tosi hyvä ja hödyllinen väline kun sen oppii käyttämään;-)

*iTkUpiLLi* said...

SuviAnnina
Kiitos, ja en ole muuten tainnut edes kuulla sanaa piirtokyna/levy sanaa ollenkaan. Pari vuotta sitten kun olin viela Suomessa en moisesta viela tiennyt mitaan. Musta se on tosi ihana tyovaline, mutta ma tartten kylla viela treenausta.

Anne S. said...

Siis apua, tää on niin WAU!! Upea loikkaus vintagesta nykypäivään :D Kertakaikkiaan loistotyö, kiitos osallistumisestasi!

Elegia said...

Wautsi, hienosti tehty kollaasi! Alkuperäinen nainen on kokenut kohtalaisen suuren muutoksen - tykkään sinun tyylistäsi enemmän ;D

Minullakin on muuten piirtolevy. Tilanpuutteen takia en ole paljon sitä käyttänyt, mutta se lähtee mukaan uuteen kotiin, jossa toivottavasti minulla on käytössäni parempi työtila. En osaa piirtää, mutta se nyt ei ole ennenkään estänyt minua :D

*iTkUpiLLi* said...

Anne S
Kiitos, toi oli oikein mukava haaste ja heti kun nain kuvan, niin tuli mieleen, etta toi hame lahtee...;))

Elegia
Mulla on hiukan sellainen ongelma, etta kiinnitan vaatteisiin tosi paljon huomiota, eli en kesta, jos hahmoillani on jotain sellaista paalla, jota itse en paalleni pukisi.

Joo, toivottavasti saat siella uudessa kodissa piirtolevyn kayttoon, odotan innolla mita silla teet, mulle toi on viela niin uusi tuttavuus, etta tassa vaiheessa se viela hidastaa ja hankaloittaa tyoskentelya, mutta ma olen niin jaarapaa, etta en luovuta. :))

Elegia said...

Heh :D Kieltämättä tuo pitkä mekko on hieman konservatiivinen. Enpä ole itse tajunnut vaihtaa näiltä kledjuja. Yleensä tajuan vain naamioida pään, jos se ei miellytä silmääni ;DD Täytyy joskus kokeilla vaatteiden vaihtamista!

*iTkUpiLLi* said...

Elegia
Mua hamas toi hame niin paljon, just vaara pituus. Toi vaatteiden vaihto on kivaa puuhaa. Kannattaa kokeilla.